Nyheter LEJA

Ta del av aktuella nyheter från Leja.

Halkbekämpning och snöröjning

Sedan årets första snö föll har Lejagruppen haft fullt upp med att hjälpa väghållare, kommuner och bostadsrättsföreningar med halkbekämpning och snöröjning. Ett arbete som pågår både dag och natt. 

 

IMG 0086

 

image2

God Jul önskar Lejagruppen

Julkort Leja

 

Vi önskar en riktig God Jul och ett Gott Nytt år. 

Helikopterlyft

Ingenting är omöjligt. Vi transporter det du vill - dit du vill. Här transporteras planteringsjord från Karlskär på Färingsö ut till en ö. 

 

namnlöst 3275

 

namnlöst 3285

 

namnlöst 3373

 

 

YKB-kurs i Lejas lokaler

sveriges akeriforetag akerihandbok header

Att utföra godstransporter med lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför finns en lag och en förordning som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter. Att utföra godstransporter med lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför finns en lag och en förordning som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter.Yrkeskompetensbeviset gäller i fem år. Därefter krävs att föraren går en återkommande fortbildning som omfattar minst 35 timmar och kan delas upp i delkurser som är på minst 7 timmar vardera.

Under november och december i år har 60 chaufförer gått fortbildning i YKB via Leja. I år uppdaterades delkurs 2 - godstransporter. 

 

 

Leja Entreprenad söker arbetsledare

Leja Entreprenad AB uför anläggningsentreprenader samt drift- och skötseluppdrag åt samfällighetsföreningar, företag och kommuner i Stockholm. Vi sitter i moderna lokaler på Ekerö.

Se över utrustningen i ditt fordon

Har du som kör yrkestrafik med dig allt du behöver i ditt fordon inför hösten?  Leja hjälper dig. 

Trädfällning i Svartsjö

Trädfällning av två stycken träd i Svartsjö. Vi tar bort ett gammalt träd på en tomt samt ett träd som lutar mot en fastighet. 

Vi byter namn

En koncern - en profil
Nu samlar vi SpångaMälarö Lastbilcentral, SpångaMälarö Entreprenad och SpångaMälarö Åkeri under ett nytt gemensamt namn - LEJA.

Leja lägger fiber åt Skanova

Under sommaren kommer vi att lägga ner 1,3 mil fiber på Mälaröarna.