Schakt och Transport

Lediga tjänster

Anläggare

Vi växer och söker nu anläggare med praktisk och teknisk erfarenhet, gärna från anläggningsbranschen.

Du kommer, tillsammans med våra projektledare och arbetsledare, arbeta med både större och mindre projekt med varierande arbeten inom anläggning. Driftuppdrag och reparationer kan också förekomma då vi arbetar säsongs oberoende.

I rollen som anläggare har du nära kontakt med kunder, kollegor och leverantörer och därför ser vi gärna att du är/har:

* God branschvana

* Serviceinriktad, samarbetsvillig och gillar problemlösning

* Erfarenhet av och trivs med att jobba i grupp

* Utbildning i anläggning eller styrkt kompetens från referenser

* Minst B-körkort. Övriga körkort en merit.

Vi har nu många roliga uppdrag som väntar, maskiner som står redo och medarbetare som vill jobba med just dig. Det här innebär att vi kan erbjuda heltidstjänst med start omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder dig stora möjligheter att växa i din yrkesroll, en god arbetsmiljö med trevliga kollegor, kompetensutveckling genom certifieringsutbildningar, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och förmånsbil. Vårt trivsamma kontor är beläget centralt på natursköna Ekerö.

Leja Entreprenad är idag en växande arbetsgrupp inom Leja koncernen som driver bygg och anläggningsentreprenader, drift- och skötsel uppdrag åt samfällighetsföreningar, företag, privatpersoner och kommuner i Stockholm. Leja koncernen arbetar aktivt inom hållbarhet och har antagit utmaningen och satsar på helt fossilfria transporter innan 2030.

Som anställd hos Leja Entreprenad erbjuder vi en god och familjär arbetsmiljö med trevliga kollegor, stora utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Vårt trivsamma kontor är beläget centralt på natursköna Ekerö.

Tycker du detta låter intressant och spännande? Vill du vara med och utveckla Leja Entreprenad? Tycker du precis som vi att miljö och kvalitet är viktigt? Tveka inte att skicka in din ansökan eller kontakta oss för frågor rörande tjänsten.

Ansök med CV och personligt brev i vilket du motiverar varför du är rätt person för oss på Leja. Frågor om tjänsten besvaras av Linda Zdybal, HR och Hållbarhetschef Leja gruppen. Linda.zdybal@lejagruppen,se 08-707 33 37

Varmt välkommen med din ansökan!